Ons assortiment

Gratis verzending vanaf €90,-

Levering in Nederland
(Voor de Waddeneilanden geldt een toeslag van €11.50)

Onze pure en natuurlijke producten

Natuurlijk gemaakt met liefde!

Onze heerlijke pure sappen

Puur en natuurlijk op ambachtelijke wijze bereid en milieubewust geteeld. Zonder enige toevoegingen.
Onze sappen komen zo uit de natuur en dat proeft u!

Onze ambachtelijke siropen

Onze (H)eerlijke siropen worden gemaakt van verse vruchtensappen en gezoet met Biologische rijstsiroop. Ze behouden hierdoor nog de echte smaak van fruit. Onze siropen bevatten geen conserveermiddelen, kleurstoffen of kunstmatige zoetmiddelen. Voeg onze siropen gerust toe aan een verfrissend glas koud (bron) water of een heerlijke cocktail of mocktail en ze kunnen ook gebruikt worden in Kombucha en Kefir of bij desserts.

Ons lekkere broodbeleg

Onze marmelades worden nog echt gemaakt van de schillen van citrusvruchten en hebben een lekkere frisse en licht bittere smaak. Gebruik ze op de boterham, in de yoghurt, bij een stukje kaas of bij het dessert.

Ons gedroogd fruit

Ons gedroogde fruit is van een hoge kwaliteit. Te eten als voedzame start in de ochtend door de yoghurt, als voedzame snack tussendoor op het werk of school, tijdens het wandelen of sporten, op de kaasplank of door salades.

Onze natuurlijke zoetmiddelen

Wilt u geen gebruik maken van geraffineerde suiker in uw producten, dan zijn onze zoetmiddelen een goed alternatief. Ze zijn geschikt voor het zoeten van gebak, koekjes, pannenkoeken, uw (slag)room, toetjes en ook uw koffie of thee.

Onze heerlijke chocolade

Wij maken diverse soorten fruit en noten in chocolade. Denk aan gember, kokos, walnoten, cranberries en pecannoten in chocolade. Ook maken wij nog echte ambachtelijke pindarotsen. Wij kunnen altijd op aanvraag nog uw product ontwikkelen.

Nieuw in ons assortiment

Heerlijk verse biologische bloedsinaasappelsap.

Bekijk product

On Sale producten

Best verkochte producten