Welkom bij de Dutch Cranberry Group

Pure en natuurlijke producten sinds 2004

Liefde voor de natuur en pure ambacht

Every day a cranberry day!

Dutch Cranberry Group bereidt al 2 decennia op geheel ambachtelijke wijze diverse pure sappen, vol van smaak en uniek in zijn soort. Voor al onze sappen geldt: ze worden geperst van vers fruit, dat milieubewust geteeld en waar mogelijk biologisch is en gebotteld in ons bedrijf. Er worden vanzelfsprekend geen geur-, kleur- en smaakstoffen aan onze sappen toegevoegd. Onze sappen smaken net zo lekker als het verse fruit zelf. De sappen passen ook in uw Vegan- en glutenvrije lifestyle.

Ons familiebedrijf

Wij zijn ons bedrijf in 2004 begonnen en maken inmiddels al 2 decennia lang pure sappen en siropen zonder allerlei onnodige toevoegingen. Onze sappen worden vers geperst en gelijk gebotteld. Na een zorgvuldige pasteurisatie zijn ze dan nog 2 jaar houdbaar.
Een behoorlijk deel van ons assortiment is biologisch en onze producten zijn in geheel Nederland en in België (en ook daarbuiten) te verkrijgen in de speciaalzaak, natuurvoedingswinkel, horeca en ook boerderijwinkel.
Ons gehele assortiment kenmerkt zich door het pure en waar mogelijk biologische karakter ervan. Zo uit de natuur in de fles. Neem eens een kijkje op onze website en laat U verrassen door ons zeer brede assortiment met (h)eerlijke producten. De sappen passen in een bewuste leefstijl.

Sap waar fruit trots op mag zijn.

Zo uit de natuur in de fles

Een behoorlijk deel van ons assortiment is biologisch en onze producten zijn in geheel Nederland en in België (en ook daarbuiten) te verkrijgen. Al enige jaren bereiden wij, niet omdat de cranberry ons ging vervelen, maar simpelweg omdat wij het leuk vinden om mooie en pure producten te maken ook diverse andere groente-en vruchtensappen en siropen. Ons gehele assortiment kenmerkt zich echter door het pure en waar mogelijk biologische karakter ervan. Zo uit de natuur in de fles. Neem eens een kijkje op onze website en laat U verrassen door ons zeer brede assortiment met (h)eerlijke en waar mogelijk biologische producten.

Zin in een lekker puur en natuurlijk sapje?
Bekijk ons assortiment of bestel direct via onze webshop

Ook zo’n zin gekregen om te gaan genieten van onze pure sappen?
Neem snel een kijkje in onze webshop en bekijk onze verrassende smaken.
Onze sappen smaken net zo lekker als het verse fruit zelf en dat proeft u.
Al onze sappen zijn 100% puur natuurlijk, zonder allerlei onnodige toevoegingen.