Tijd voor uw Private Label?

Pure en natuurlijke producten sinds 2004

Liefde voor de natuur en pure ambacht

Every day a cranberry day!

Dutch Cranberry Group bereidt iedere dag opnieuw, op geheel ambachtelijke wijze, diverse pure sappen. Ze zijn vol van smaak en uniek in zijn soort. Voor al onze sappen geldt: ze worden op ambachtelijke wijze bereid van milieubewust geteeld en waar mogelijk biologisch fruit. Onze sappen worden vers geperst en gebotteld in ons bedrijf. Er worden vanzelfsprekend geen geur-, kleur -en smaakstoffen aan onze sappen toegevoegd. Door ze zorgvuldig te pasteuriseren zijn ze 2 jaar houdbaar. Onze sappen komen zo uit de natuur en dat proeft U!

Een gezonde en zakelijke partner

Wenst u onze pure sappen in uw assortiment op te nemen?
Onze sappen en siropen zijn voor velen een mooie aanvulling op het assortiment.
Dit is ook al mogelijk bij een kleinere minimale afname.
Wij bespreken heel graag de vele mogelijkheden met u.

Heeft u interesse in een eigen smaak, maar treft u deze smaak niet in ons assortiment aan? Wij denken graag met u mee en ontwikkelen graag uw eigen smaak sap (naar eigen recept). Ook kunnen wij een nieuwe smaak sap voor u ontwikkelen.

Uw Private Label

Een deel van onze productie bestaat uit het afvullen van private labels.
Dit kan in onze eigen glazen flessen, maar ook in uw eigen glazen fles.
U kunt ook uw eigen product bij ons laten afvullen of een product uit ons assortiment laten afvullen onder uw eigen naam.

Wij gaan graag aan de slag met uw wens.

Wilt u meer informatie voor bedrijven?
Neem dan contact met ons op.

Bent u geïnteresseerd in onze producten en wilt u meer informatie? Laat het ons weten, wij staan u graag te woord over alle mogelijkheden. Wij kunnen natuurlijk ook altijd op verzoek uw eigen sap ontwikkelen. Ook is het mogelijk sappen onder private label te leveren (dit is al mogelijk bij kleinere aantallen). Vraag gerust naar de mogelijkheden; wij bespreken ze graag met U.

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.